Republika e Kosovës

Shqip

Kosova
në botë

Kosova
në botë

Mirë se vini në Ambasadat e Republikës së Kosovës!

Këtu mund t’i kryeni shërbimet ose t’i merrni informacionet e nevojshme duke zgjedhur një nga ambasadat, ose duke u orientuar më poshtë për informacione të përgjithshme.

Shënime dhe lajme

Ndalesat dhe rregullat e fundit për COVID-19 në Republikën e Kosovës

Për të mësuar më shumë rreth të rejave për COVID-19 për një shtet të caktuar, orientohuni në ambasadën përkatëse që të kontaktoni për detaje të hollësishme. Informacione të përgjithshme për rregullat dhe vendimet në fuqi në Kosovë orientohuni në butonin e mëposhtëm për vendimin e fundit të Qeverisë.

Këndi për ankesa dhe kërkesa

Si ishte shërbimi?

Komentet tuaja rreth përvojës me shërbimet tona janë jetike për të na ndihmuar t’i përmirësojmë ato çdo herë e më shumë. Ndihuni të lirë të dërgoni komente apo kërkesa për ndonjë shërbim.

Shërbimet për

shtetasit e Kosovës

Për shtetasit e Kosovës

ZHVILLIMET E FUNDIT NGA MPJD

ZHVILLIMET E FUNDIT NË MPJD

E GJETE AKOMA?

Nëse jo, atëherë provoni ta kërkoni këtu

SQ | EN | SR

MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS AND DIASPORA

Adresa: The building of the Ministry of Foreign Affairs,
St. Luan Haradinaj,
10000 Prishtina,
Republic of Kosova

MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS AND DIASPORA

Adresa: The building of the Ministry of Foreign Affairs,
St. Luan Haradinaj,
10000 Prishtina,
Republic of Kosova

© All rights reserved 2022

NUMRI I URGJENCËS

Nëse keni rast urgjent, ju lutem kontaktoni me numrin e MPJD-së i dedikuar vetëm për raste urgjente 

Për numrat emergjent dhe informacione specifike, zgjidhni njërën nga ambasadat në fillim të faqes për ti parë kontaktet e secilës.

Për numrat emergjent dhe informacione specifike, zgjidhni njërën nga ambasadat në fillim të faqes për ti parë kontaktet e secilës.

INFORMACIONE PËR KOSOVËN

Shërbehuni në listën e linçeve me informacione të ndryshme për shtetin dhe popullin e Republikës së Kosovës.

Shërbehuni në listën e linçeve me informacione të ndryshme për shtetin dhe popullin e Republikës së Kosovës.

Nëse keni pyetje specifike ndjehuni të lirë të na kontaktoni

Nëse keni pyetje specifike ndjehuni të lirë të na kontaktoni