KONTAKTO RRETH
AMBASADAVE

Gjithmonë pranë qytetarëve kudo nëpër botë, përmes ministrisë, ambasadave dhe konsullatave, ne ju ofrojmë ndihmën tonë kurdo kur ju keni nevojë.

Telefoni mobil & WhatsApp

+383 45 897 897

E-mail Adresa

[email protected]

Qendra e thirrjeve

+ 383 38 200 77 900

Shërbimet konsullore:

+383 38 200 77 111
[email protected]

Për hyrje në Republikën e Kosovës

+383 38 200 77 111
[email protected]

Kontakt

SHKRUAJI ZYRËS SË KOMUNIKIMIT